ADVERT

Thursday, March 22, 2012

Its all about the ministry of moment



'Like' my header here

15 comments:

Edy Fee said...

masuk contest pape ke

Rain said...

assalamualaikum!

THE LEKAT LEKIT STORY said...

simple nye header tp ok jugak. nice

ghost writer said...

bila besday blog kau nih, bro?

Tyntha Lana said...

Abgwan, lana cuma nak share je entry ni. Diorg bukan pembunuh keji, they just SOSIOPAT http://lianapm.blogspot.com/2012/03/sosiopat.html

semutsengal said...

um. apekah ?

dill said...

sempoi je ^^

dill.

delarocha said...

edy fee - ada contest untuk honeymooh free ke bali kat ministry of moment... like la ye :-)

rain - waalaikumsalam

lekat lekit - tak reti nak buat yang tak simple..huhu

ghost - ntah la.. x igt bro ..hehe

lana - ok, nnt saya jengah

semut sengal - klik ke link tu nnt tahu laa :-)

dill - sempoi

Tyntha Lana said...

oh..ade contest honeymoon ea,hehe. Erh,lagu peterpan tu takda kaitan pun,hehe. cuma suka lagu tu :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

6 tahun beza bro ngan zuan :)

syafiqakarim said...

rela atau di paksa like ni?
haha k bro.

delarocha said...

syafiqa - paksa rela..huhuhu

kakcik said...

Header yang simple itu adalah lebih menarik berbanding dengan yang berserabut dan sukar dibaca. :)

Juliet_iRa~" said...

goodluck!heee done like..

:)

all the best!

Anastasyea Aida said...

Ada maksud yang tersendiri tu .. ^__^

www.anastasyea.com