ADVERT

Thursday, August 14, 2014

aina masuk office



kita overtime!!

Oleh kerana ayah banyak kerja hari ni, aina pun join teman ayah kat office. Jangan meragam sudah la ye.


16 comments:

Kakcik Nur said...

Comelnya Aina. :)

Ha Md said...

seronok dia g office abahnya. ;)

Teacher Basariah said...

boleh concentrate ke?hehe..mesti mata dok pandang ke aina je..

inche hlovate said...

dah besar dah baby aina

aizamia3 said...

comelnya dia pakai seluar tu.. ;)

Hazmin Hamudin said...

wah.. Aina jadi bos la.

MizzTina said...

suka la dia kacau ayah.. xsabau nunggu anak besau..

JR said...

Aina dah jadi staff baru kat pejabat le kan...?

DHAGI said...

Eh dh pandai jln? Membesar depan mata budak ni.

reenapple said...

Eh, dia dah boleh berjalan? Cepatnya masa berlalu. :')

smbotak said...

wahahah, mesti jadi perhatian kat ofis ni...

Titisan Hujan said...

lau ank TH ada ni msti lbh kurang aina je..

seronok tgk aina dh pndai jln

are_lin@yu said...

beznya dia xkcu ayah nya ka hehe

ma ❥ said...

Wah tak pernah tgk ayah bawa anak yg kecil cm aina. Selalu mak2 je biasa bawa anak mask office

Faarihin said...

Wah.. aina dah pandai berjalan eh. mesti kerja dia main lari-lari je dalam office tu.

elly nadyra said...

perkara biasa anak ikut pi opis
hahahahha harap2 ko leh buat kije ye