Saturday, August 23, 2014

demam bola



chelsea fc

Seronok betul sebulan dua ni. Sabtu dan Ahad layan English Premier League. Selasa dan Rabu layan Piala Malaysia pulak. Bola bola bola. Hahahaha

Bab remote astro jangan risau sebab kat rumah ada second decoder. So takde kes berebut remote astro dengan isteri. Kalau ada pun maybe berebut dengan aina sebab remote tu memang dah jadi alat mainan dia. Suka picit picit nombor. Tengah syok layan bola tiba tiba je bertukar channel !!

Tambah seronok bila join Stadium Astro Fantasy Football. Untuk Piala Malaysia ada, English Premier League pun ada. Free of charge. Benda free ni adalah rugi kalau tak join :-)

johor darul takzim



3 comments:

s a r said...

dulu, time selangor hebaqq boleh gak tengok. semenjak JDT kautt suma, tak layan dah. haha. premier league? laggii laaa takk.. :P

zaza zehra said...

dh lama xtgk bola...dlu minat sgt...hehehe

DHAGI said...

Football fantasy ni buatkan kita tgk semua game rasa berbaloi..klu x tgk team sendiri je la.hahah