ADVERTHOLOGY

Tuesday, January 17, 2017

bolos sahaja penjara itu !!





04.04.17 : Michael Schofield dan Prison Break bakal kembali. Setelah mengikuti sepenuhnya musim musim yang sebelum ini. Rasanya adalah berbaloi untuk menunggu musim yang seterusnya.



5 comments:

Manusia Berubah said...

tak ikuti siri ini.. tapi hero dua orang tu boleh tahan mengancam jugak..! hahahahahaa.. :p

sempat lagi ni kalau nak marathon dari musim pertama.. kan..?


...

ewanthology said...

@manusia berubah : sempat lagi..hehe

Pha Is said...

aku x minat sangat prison break ni sbb dia punya genius tu x nmpak sangat.. drama je lebih.. hehehe..

HeNRieTTa JoSe said...

dah xigt, pernah tgk ke x series sebelum ni....

Kira Sakura said...

tak pernah tengok