ADVERTHOLOGY

Tuesday, August 15, 2017

i luv PM



Pening jugak kepala bila jual barang secara online kat Facebook atau Instagram ni. Walaupun Post tu dah siap bagi penerangan mengenai produk yang dijual. Harga pun dah bagitau. 

Tapi ada juga yang bagi komen 'PM' (private message).

Soalan pun takde. Tiba tiba bagi komen suruh PM. Apebenda yang nak di PM kan??

Addehhhh...




8 comments:

husnalalink said...

kan rasa nak belasah je dasar malas baca dah bagitau hrga nak Pm bagai..penah juga mengalami kestressan camni..herghhh

aizamia 3 said...

Itu yang selalu saya jumpa. Terfikir apa yang dimahukannya sebenarnya. Ni mesti jenis malas nak baca, tahu2 terus mintak pm. Ini jenis yang malas nak membaca pun ye jugak.

Rapunzel Cikilolo said...

tu nnt jadi serius buyer ke cane tu?

huhu.

Paah Jais said...

Hahaha... Betul la tu... Pernah gak ternampak... Kalau cakap nak beli tu boleh la di pm kan... Apa pun tak boleh...

Jemput jalan ke blog saya...

https://sihatbertenagabyfarhah.wordpress.com/2017/08/15/pengalaman-puan-aya-naikkan-hb/

tiga lalat said...

ade yg nak berkenaan letteww., hehe2

mamapp said...

Kau mama nampak pm Tu terus malas nak layan esp yg jual produk2. Apa salahnya terus letak harga

Khai faiz said...

dah jadi tabiat agaknya

aswadz said...

ada soalan private nak tanya kot... tak pun nak mintak diskaun...