ADVERTHOLOGY

Friday, September 1, 2017

membeli masa


Sesibuk mana pun bekerja. Sepenat mana pun rasa bila balik keje. Masa dengan anak nak tak nak kena diluangkan. Makanya, bersilalah si ayah atas lantai melayan anak dengan mainan barunya.

Kalau sebelum ni asyik dengan mainan Mickey Mouse dan Princess Sofia. Sekarang ni dah ada kegemaran baru nampaknya.

Setakat ini saya sudah hafal beberapa nama seperti Apple Jack, Twilight Sparkle, Rarity, Fluttershy, Flutter Heart, Pinkie Pie beserta dengan warna badan dan ekornya. 

Ape benda tu?

Haaaa... kalau ada anak perempuan umur dalam 4 tahun confirm tau lah :-)



5 comments:

Rapunzel Cikilolo said...

serius tktau apa tu.

haha.

aswadz said...

kena luangkan masa ngan anak2. baru bonding tu ada. anak aku baru 2 tahun. so aku tak tau lagi amende yg hang sebut tu. hahaha...

Etuza Etuza said...

Kena bijak juga tau..

Tinta Lana said...

Assalammualaikum.


hehe, saya baru belajar lagu Baby Shark..adoiyaiii

aizamia 3 said...

Dalam tak tahu tiba-tiba jadi sebab anak nak tengok..