ADVERTHOLOGY

Sunday, June 24, 2018

Menahan amarah selepas Ramadhan



Kau dah beratur panjang sampai lebih kurang 15 - 20 minit menunggu giliran kat kaunter KFC tapi bila dah sampai turn amik order, masa tu baru kau nak fikir nak makan apa? nak minum apa? nak set yang mana?

What the ****.

15 - 20 minit masa beratur tadi kau buat apa?

Masa nak bayar tol pun sama. Dah betul betul sampai toll booth baru nak cari kat mana letak touch n go.

Dan masa nak bank in duit kat kaunter bank. Dah sampai turn baru nak cari kat mana letak duit yang nak di bank in.

Harap harap saya tak selalu berhadapan dengan situasi macam ni. Nanti muda muda dah ada darah tinggi.

Eh!! Muda lagi ke? :-)


7 comments:

Zhi said...

"Nak makan apa?" adalah soalan yang paling susah dalam dunia. Mana cukup masa 15-20 untuk menjawab. We need at least 30 min. hahaha..

(Yeah, zhi pn x faham dengan situasi mcm ni. Like please la decide cepat. Aku lapar ni.! #lulz)

Take care. =)

ewanthology said...

@zhi : normally u already decide nak makan apa when u pilih nak masuk KFC sebab menu kat KFC lebih kurang sama setiap masa... dan dah terpampang siap gambar n price dekat kaunter :-)

Zhi said...

kANNNN.... *rolleyes*

Mrs. A said...

Hehehe... pernah juga terjadi kat Mrs. A situasi macam ni.
Tulah rasa nak maki pun ada kan tapi sabar jelah selagi boleh

Fendi Rocka said...

mungkin bila yang jaga kaunter tu rupawan macam saya tu yang pelanggan terkesima dan lupa segala

aizamia 3 said...

Menguji kesabaran.. fuh.. sabar.. sabar..

Hans Hanis said...

bila tak suka tu yang Allah akan uji selalu jumpa tu
percayalah
hahaha