Sunday, February 19, 2017

voucher rebate RM2000 dari Seri Pajam Development



hasil "wheel of fortune"

Petang tadi pergi ke town villa launching di Nada Alam. Projek ni dibawah SERI PAJAM DEVELOPMENT.  Berminat nak pergi tengok sebab harganya bermula dari RM250k. Not bad lah walaupun sekadar 956sf. Tapi bila sampai tengah hari tu dah habis di booking pulak. Yang tinggal yang harga RM327k / 1035sf kalau tak silap. Rasa macam tak berbaloi dan diluar kemampuan pulak bila harga dah lebih RM300k ni.

Anyway, masa kat majlis tu melalui satu aktiviti 'wheel of fortune' dapatlah notebook untuk dibuat kenangan dan voucher rebate RM2000. Dengarnya ada yang dapat voucher rebate RM5000!!! Tapi voucher ni hanya boleh ditebus dengan pembelian hartanah melalui SERI PAJAM DEVELOPMENT sahaja. Since voucher valid till hujung tahun, maka simpan dululah. Kot2 dalam tahun 2017 ni akan ada lagi projek2 menarik dari diaorang.

Oh yea, bukan sekadar menarik tetapi mampu milik.. hehe.


Sunday, February 5, 2017

Tuesday, January 17, 2017

bolos sahaja penjara itu !!





04.04.17 : Michael Schofield dan Prison Break bakal kembali. Setelah mengikuti sepenuhnya musim musim yang sebelum ini. Rasanya adalah berbaloi untuk menunggu musim yang seterusnya.



Thursday, January 12, 2017

2017



Sejujurnya, masyarakat kita masih kuat complain. Sikit sikit nak complain. Sikit sikit nak viral. Tak boleh silap sikit, terus complain. Apatah lagi sekarang ni zaman internet. Smartphone sentiasa di tangan. Ada isu, terus nak update status. 


Macam dia tak pernah buat silap. Macam dia je la yang pandai/betul.

Bahayanya kerana cerita yang tidak diketahui hujung pangkalnya. Tidak diketahui situasi sebenarnya. Boleh jadi fitnah.

Dan apabila fitnah diviralkan. Maka makin ramailah yang berkongsi 'saham akhirat' yang x sepatutnya.


Yang tukang hentam kat ruangan komen dapat 'saham', yang tukang share cerita pun dapat 'saham'.

Mudahnya mengumpul pahala, semudah itu juga mengumpul dosa.

Jangan tersilap langkah.

Hati hati.