Wednesday, May 17, 2017

Saturday, May 13, 2017

Ewanthology on YouTube



CLICK HERE TO VIEW MY 1ST VIDEO


Cuma resolution/quality video nya agak kurang menarik. Mungkin kerana sekadar upload dari Handphone Samsung Galaxy. 

Jika ada yang pakar mungkin boleh kongsi tips supaya kualitinya boleh diubah menjadi lebih baik. Dan mungkin juga boleh berkongsi bagaimana menjana pendapatan melalui YouTube.


Macam kat blog ni la boleh jana pendapatan melalui Nuffnang. Walaupun ciput, ok la juga daripada takde langsung kan kan kan.


Anyway, walaupun sedikit tetapi janaan pendapatan seperti ini sentiasa menjadi motivasi yang sangat baik.





Thursday, April 27, 2017

saya tak adventure



Sejak hiking ni jadi satu trend, beberapa kali juga saya terima ajakan rakan untuk hiking. Selalunya hiking kat Broga la.


Dan selalunya saya tolak.


Malas pun ada. Tak minat pun ada.


Exercise Bike dan DumbBell yang dalam rumah ni pun dah lama tak berusik, inikan pulak nak diajaknya exercise keluar rumah pagi pagi buta lepas Subuh, panjat bukit Broga. Memang takkan lah.


Patutlah berat badan makin naik.