CPLUS

Thursday, October 30, 2014

cuti cuti malaysia : melaka river cruise





Tak sah kalau datang melaka tetapi tak naik menara taming sari dan melaka cruise river. 

Yang ini gambar kenang kenangan semasa naik cruise merentasi sungai melaka. Sengaja naik malam sebab tak panas dan view lebih menarik.

Tiket untuk dewasa ialah RM10 seorang. Baby Aina tak payah tiket, free.




Wednesday, October 29, 2014

cuti cuti malaysia : hard rock cafe, melaka






Cuba try test lepak sini. 
Saja nak merasa.
Memang membingitkan telinga.





Tuesday, October 28, 2014

cuti cuti malaysia : bukit st paul, melaka





Jalan jalan cuci mata sambil membakar kalori. Naik bukit st paul sambil membawa bebanan hampir 10kg (aina dan beg susu). Bila sampai bawah semula rasa macam dah kembali kurus dan bertambah sasa. Hahahaha.




Monday, October 27, 2014

cuti cuti malaysia : zoo melaka






Boleh jadi sebagai proses pengenalan aina irdina kepada dunia haiwan. Last last ayah dia sekali teruja sebab ada haiwan yang ayah aina pun first time tengok. Hihihi.