ADVERT

Friday, September 1, 2017

membeli masa


Sesibuk mana pun bekerja. Sepenat mana pun rasa bila balik keje. Masa dengan anak nak tak nak kena diluangkan. Makanya, bersilalah si ayah atas lantai melayan anak dengan mainan barunya.

Kalau sebelum ni asyik dengan mainan Mickey Mouse dan Princess Sofia. Sekarang ni dah ada kegemaran baru nampaknya.

Setakat ini saya sudah hafal beberapa nama seperti Apple Jack, Twilight Sparkle, Rarity, Fluttershy, Flutter Heart, Pinkie Pie beserta dengan warna badan dan ekornya. 

Ape benda tu?

Haaaa... kalau ada anak perempuan umur dalam 4 tahun confirm tau lah :-)



Sunday, August 27, 2017

mayweather vs mcgregor



Eloklah Mayweather yang menang. Boxing ni memang makanan dia. Satu benda yang bagus pasal mcgregor ni ialah confident dia tinggi. Cuma bila dah over-confident pun tak boleh jugak. Orang mengata, berlagak sangat katanya.

Mujur kalah, kalau menang confirm bertambah meletup letup ayatnya.

Apa apa pun menang dan kalah adat pertandingan. Bila menang reputasi meningkat. Yang kalah dapat ilmu baru. Tapi yang penting, menang atau kalah, dua dua masyukkk$$$.

Peminat dan penyokong je la yg terbang RM75 langgan pay per view kat astro :-)

Tuesday, August 15, 2017

i luv PM



Pening jugak kepala bila jual barang secara online kat Facebook atau Instagram ni. Walaupun Post tu dah siap bagi penerangan mengenai produk yang dijual. Harga pun dah bagitau. 

Tapi ada juga yang bagi komen 'PM' (private message).

Soalan pun takde. Tiba tiba bagi komen suruh PM. Apebenda yang nak di PM kan??

Addehhhh...




Sunday, August 13, 2017

To Do List Everyday





1) Get Up
2) Survive
3) Go Back To Bed