Friday, December 9, 2016

antara dua jari



" Kehidupan ini hanyalah sementara. Macam mimpi. Hanya menunggu masa 'dikejutkan' dari mimpi (dengan kematian). Ketika itu barulah kita sedar bahawa betapa singkatnya kehidupan. Cukup singkat untuk kita berfikir sudah cukupkah bekalan dikumpul untuk dibawa ke fasa alam seterusnya pada ketika dunia (yang singkat) ini menawarkan terlalu banyak perkara yang entahkan penting entahkan tidak untuk dikejar. "





| anonymous |


Monday, December 5, 2016

cakap senang


Ramai yang terlupa nak beli rumah sebab terleka baca tips tips kat facebook tentang bagaimana nak beli rumah di usia muda, tips tips nak beli rumah orang lain bayar, tips tips nak beli rumah dulu atau kereta dulu, tips tips memiliki 10 rumah sebelum usia 30.

Banyak sangat tips di pasaran. Ramai sangat pakar kewangan.

Sampai ke sudah.... tak beli beli.





Monday, November 28, 2016

| title | to be advised.






"People like us don't make mistakes, do we?"



~ The Riot Club.





Saturday, November 26, 2016

chelsea vs tottenham 2016/2017




Harap harap chelsea boleh menang malam ni..... dan ada scene gaduh gaduh skit mcm season lepas punya game.

Barulah syokkkk !