ADVERTHOLOGY

Wednesday, March 21, 2012

My Official Wedding Photographer : Ministry Of Moment



Memandangkan team photographer ni sedang buat contest untuk blogger makanya saya mengambil kesempatan untuk membuat entry perihal team ni yang juga adalah photographer rasmi majlis perkahwinan saya nanti iaitu MINISTRY OF MOMENT. Untung untung dapat pergi Bali :-)


Ministry Of Moment adalah sekumpulan anak muda profesional yang diketuai oleh Shafiq akmal yang obses kepada penghasilan seni fotografi untuk pelbagai acara seperti perkahwinan, pra perkahwinan, travelog dan gambar kenang kenangan.


tuan punya ministry of moment - shafiq akmal


Ministry of moment pernah mendapat kepercayaan dan menjadi pilihan selebriti selebriti terkenal untuk mengabadikan potret hari perkahwinan mereka. Antaranya ialah Ally Iskandar, Umie Aida, Lisa Surihani, Tomok dan Ana Rafalli. Cuba tengok gambar gambar dibawah yang diambil dari Facebook mereka. 


Memang awesome!!










Melihat hasil kerja team ini di Facebook dan Studio mereka di Bandar Tun Razak memang awesome. Saya dan bakal isteri tanpa memikir panjang terus menempah perkhidmatan mereka untuk majlis perkahwinan kami pada 01 September 2012 nanti. Siapa yang tidak mahu melihat gambar perkahwinan mereka cantik cantik kan? Memang berbaloi dengan harga yang ditawarkan.


Dan jika ditanya perihal gambar kegemaran saya. Saya akan memilih gambar seperti dibawah ini dan harap harapnya untuk sesi fotografi nanti saya dan bakal isteri berkesempatan untuk bergaya seperti ini :-)


klasik !!








Jika berminat mendapatkan perkhidmatan mereka untuk apa jua acara, rakan rakan boleh lah melawat studio mereka di :


MINISTRY OF MOMENT STUDIO
6 -3A Velodrome Biz Park, 
Jalan Dataran Velodrome
Bandar Tun Razak 
56000 Kuala Lumpur 



atau ke facebook page Ministry Of Moment.




Sedang ada promosi hebat. So, kepada bakal pengantin jangan lupa masukkan Ministry Of Moment dalam list survey photographer anda :-)


Boleh komen dan 'LIKE' entry ini di FB Ministry Of Moment melalui link ini. Cari sahaja header blog saya seperti diatas di wall mereka :-)




Terima kasih.







31 comments:

whitecappuccino said...

mesti photonya nanti ohsem! photographernya hebat.

Syazwan Che Deraman said...

aku nak khwin pun lambat lagi ni.

nanti siarkan gmbar kau khwin. kau tak pernah siarkan gmbar kau bro.
hehhe,

Anisa Hang Tuah said...

awesome!

PK said...

selamat kawen brader!!

Wadi AR said...

memang cantik pon. bro, nanti tepek satu

Fatin Mraz said...

saya dulu dgn candid syndrome~

=}

all the best..semoga terpilih ke bali ya!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

wow! memang pro diorng ni, dlm setiap gambar ada penceritaan

Awang Hafiz said...

tahniah dah nak kawen rupanya... clap clap clap.. jemput blogger dtg kenduri nnt ye...

hanaahmad said...

wah...mesti mahal ni. asalkan berbaloi. :)

Rtp Farra Arisha said...

yap, cantik betul foto2nya. :) hope your becoming wedding photos will be so great, as great as all these hiks.

ghost writer said...

mesti kau akan kelihatan lebih manthab di dalam pengabadian gambar perkahwinan. utk moment2 yang tidak akan terlepas.

nice, bro.

LadyBird said...

cantik :)

~Sweet Honesty~ said...

wahh..tak sabar nk tgk foto2 kawen raja sehari neh..

lieynanilaz said...

rasa ini entry paling panjang..good luck bro!!..

c'axoera ヅ said...

wow menarik :)

bobiedanbad said...

cantik terbaik!

Edy Fee said...

cun habis la gmbr dia!!!

Lynn Damya said...

hai, haha tQ...actually, dah join juga hari tu...pnah jugak jumpe dorg, hihi..ni entry sy pula

http://lynndamya.blogspot.com/2012/02/pilih-ministry-of-moment-untuk-wedding.html


klw kamu menang, boleh la honeymoon di Bali..haha :D

Mr.Clive said...

perghhh setailoo giler gambar2 ni...niceee!

Papa Mifz said...

wah sure gempak nanti gambar kawen korang...

AkuMuzikFilem said...

itulah, familiar sangat nama mereka ni. tapi tak besar ke kos dorang ni

AkuMuzikFilem said...

itulah, familiar sangat nama mereka ni. tapi tak besar ke kos dorang ni

LidiaSuraya said...

Mmg awesome gambar2 depa... Haihhhh semoga ur pic wedding nnti pun pasti awesome... :) wahhh darah manis ni

Azlan Strider said...

wah..stylo gak photoshoot nie..hehehe..walaupun belum nak kawin lagi akan aku panjang namanya kepada kawan2 yang berminat..hehehe

Regards,
-Strider-

qemaishak said...

cantik gambar2 yang diambilnya...
good luck ye:)

Mak Wardah said...

Yes admitted, MOM hebat...Nanti kawen invite akak ye..

Juliet_iRa~" said...

suka jugaaaaa!hee

nt nak kahwin nk amik la..ngee ;p

pss : berapa ea pakej dia?wuuu..

James Alexander said...

daku belum ada list survey photographer lagi...

daku belum ada apa-apa lagi...

hahaha...

yg pasti hajat kamu bakal tercapai...

amen to that...

CikPuan Azizah said...

gudluck!!

OP ni hebat.. tapi jijah baru kawen tak sempat nak amik mereka hari tu..hehe

etuza said...

Tahniah..nak sampai seru syukurlah ya bro!

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

oh..ini undinye ye.hihi~ gudluck.semoga Allah berkati setiap pekerjaanmu. amin..