Saturday, March 9, 2013

everything has expiry date







Kali terakhir buku kecil ini digunakan ialah pada september tahun lepas. Lepas tu saya stuck kat Malaysia. Ada dua sebab. Pertama, wife pregnant dan kedua, bajet 'cuti cuti malaysia' sudah di catu. Bajet yang ada difokuskan kepada mempersiap rumah baru dan menyambut kelahiran baby. Nampaknya sampai tamat tempoh lah buku kecil ini terperap dalam laci.

40 comments:

Amin A. R said...

saya punya buku merah ni expired hujung tahun nie.....

Dezee said...

xper..dahulukan mana yang penting..lepas ni nk tgk movie pun susah..kena beli blue ray jugak la,,hahaha

Chipsmore said...

sy xpenah ad passport lagi.. -_-

Etuza Ezawarna said...

tak apa boleh di newkan semula...
semoga bahagia menyabut orang baru..bertambah ramai penduduk Malaysia..tahniah

||Sis aLeaSaRa|| said...

morning..owh xpalah nnt bercuti blh bw baby sekali.lagi happening ^^

bukankosong said...

xpe...cuti ble tguu

yg mana diutamakan

Nong Andy said...

takpe.. lain kali pergi cuti-cuti malaysia dgn jr pula :)

baby comel said...

Xpelah. Pasni nti renew la balik kan.. Hehehe

Anak Pak Muin said...

haritu kalau tak plan pegi krabi n phuket, tapi last minute cancel..sampai sekarang, same as u, stuck dekat malaysia

ghost writer said...

tak amik masa lama untuk dihidupkan semula. nak oversea, on balik.

miranadia said...


tahniah bakal bapa. takpe, nanti bercuti bertiga

aizamia3 said...

Simpan dulu nanti renew buat sekali dgn bb skali.. ;)

alice gram said...

A great read.www.ycdress.com www.dressesforbest.co.uk

Azlan Strider said...

buku merah jangan lupa bawa..moga-moga belum tamat tempoh...lalala..buku merah aku smpai 2015...hehehe

Regards,
-Strider-

Tinta Lana said...

Takde hal, buku kecik ni expired pun, boleh renew.

Ehem, kumpul dulu duit bnyk2, pastu boleh bawak junior2 berderet pi jenjalan, cuti2 dunia, hahaha

Tu dia..terus keliling dunia >.<

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe ak nye smpai sept 2014.. tapi syarat pengunaannya, tak leh kluar dalam 6 bulan sebelum tarikh luput..adehh

pha is said...

owh.. dulu mesti rajin "cuti-cuti luar malaysia".. hehe

eita said...

xpe ..nati boleh buat yang lain

Wadi AR said...

tak penah buat pasport

Niza Romli said...

huk'aloh..rugi tapi takpa, utamakan yg lebih utama dl.

gdsbnga said...

nanti lepas ni ada 3 buku merah pulak :)

Etuza Ezawarna said...

datang pagi ahand..semoga happy hari ini...

gadisBunga™ said...

tapi kalau nak renew pun takde hal kan? :D

EH - Ekslamasi Holistik said...

InsyaAllah lepas ni buku kecik ni pasti akan digunakan lagi. Wait n see....

AyueJean AJ said...

AJ takde pun mende alah ni...
HJehheeheh...
Tak melancong kan... =D

4feet8 said...

buku sy baru ada satu negara.. =.='

Papa Mifz said...

xpe bro...utamakan mano yang lebih penting dulu...

whitecappuccino said...

utamakan yg perlu.nanti bleh bawa baby sekali.

My Little Diary said...

takper....dulu kan mana yang penting...hehehe

Telor Power said...

Takpe. Masih ada kesempatan lagi. Itu norml sebenarnya

elly nadyra said...

Nk pi luar negara baru renew jimat sket!

inche hlovate said...

jalan2 dalam Malaysia la nmpaknya pasni hihi

Asrul "iLham" Sany said...

Aku pun tak renew pun... Malasssss...

haz said...

haz punye lak lme gilaaaaaa dh expired. haha

Chic Na said...

saya tak de passport. ;)

suesue said...

buku merah jgn lupa bawa,moga2 belom tamat tempoh..

-bawaku pergi(zizan ft kaka)

Mutiara Bernilai said...

Petang ni insyaAllah mutiara akan ke phnom penh!! Buku kecik abes april 2014 :)

Nway slamat dpt baby.moga menjadi apak mithali!

アヌム said...

boleh la renew heeee

BUNDA a.k.a KN said...

cepat2 gi renew...

intanfirdaus247 said...

xper ....buat yg penting dulu..nanti baby besar sikit leh bawak jenjalan obersea..hehe