ADVERTHOLOGY

Sunday, February 19, 2017

voucher rebate RM2000 dari Seri Pajam Development



hasil "wheel of fortune"

Petang tadi pergi ke town villa launching di Nada Alam. Projek ni dibawah SERI PAJAM DEVELOPMENT.  Berminat nak pergi tengok sebab harganya bermula dari RM250k. Not bad lah walaupun sekadar 956sf. Tapi bila sampai tengah hari tu dah habis di booking pulak. Yang tinggal yang harga RM327k / 1035sf kalau tak silap. Rasa macam tak berbaloi dan diluar kemampuan pulak bila harga dah lebih RM300k ni.

Anyway, masa kat majlis tu melalui satu aktiviti 'wheel of fortune' dapatlah notebook untuk dibuat kenangan dan voucher rebate RM2000. Dengarnya ada yang dapat voucher rebate RM5000!!! Tapi voucher ni hanya boleh ditebus dengan pembelian hartanah melalui SERI PAJAM DEVELOPMENT sahaja. Since voucher valid till hujung tahun, maka simpan dululah. Kot2 dalam tahun 2017 ni akan ada lagi projek2 menarik dari diaorang.

Oh yea, bukan sekadar menarik tetapi mampu milik.. hehe.


4 comments:

Manusia Berubah said...

waahhh...! sudah kira bagus tu ada voucher RM2k ..
mudah-mudahan ada rezeki beli rumah ye.. :)

...

Kira Sakura said...

wow. kalau ada projek mampu milik tu ok jugak la jimat 2k pun. sape nk bagi kannn

aswadz said...

tahniah. menarik gak aktiviti2 diorang.

Pha Is said...

wow.. all the best..