ADVERTHOLOGY

Thursday, November 7, 2013

monetary checklist




Zaman harga barang naik ni membuatkan kita perlu untuk merancang perbelanjaan dengan lebih teratur dan efisien dan relevan. Saya terbaca leaflet yang dikeluarkan oleh AKPK yang bertajuk 'managing your debt and finances'.







Maaf, saya malas nak taip. Tapi, saya dapati brochure ini sangat berfaedah untuk di kongsi. So, saya snap je la. Happy reading. Klik imej untuk tumbesaran.

Untuk maklumat lanjut bolehlah ke website www.akpk.org.my. Dekat bank pun ada diselitkan leaflet ni.



15 comments:

Unknown said...

scan le brochure ni. hihi
x dapat nk view dgn jelas sbb online dgn phone je -.-

4feet8 said...

sy pernah sampai satu tahap nak cari financial planner. Tapi bila member sy ckp, upah financial planner pon rm3000.00. takpela camtuh.. kehkehkeh

khaifaiz said...

ye... memang berguna

Unknown said...

siapa silap urus duit
memang kepala sakit

mie said...

fuh...
bagus juga..
untuk perancangan masa depan..
eheheeh

Azlan Strider said...

satu leaflet yang menarik..nanti aku check kat website AKPK..

Regards,
-Strider-

Anonymous said...

memang kena belajar menyimpan dan berbelanja sekarang ni...

aieh...

LadyBird said...

ala.. salinla.. hehehe

gadisBunga™ said...

tumbesaran jadinye bila saya klik. hihihihi!

EH - Ekslamasi Holistik said...

Rancang perbelanjaan spy x berlaku lebihan pengeluaran...Heheee

Pha Is said...

bila pi bank, sementara menunggu giliran yg panjang berjela tu, ada jugak baca sikit2 brochure yg ada kat sana..

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Sejak statistik tunjukkn yg org skrg bnyk muflis diusia muda, baru tu la saya kenal AKPK.

Website yang bagus bagi saya.

blog-tips-kurus said...

menarik!

nak cari jugak

Unknown said...

kecik pula brosure nye..

Aimacomel said...

Pengurusan kewangan mmg sgt sgt sgt penting skg ni. Kalau tak, ketirisan tu memang xde sape dapat tolong.