ADVERTHOLOGY

Wednesday, May 18, 2022

Siri bercakap dengan screen komputer.

 


Hari ni ada taklimat melalui MS Team. Pukul 4:30 petang baru mula. Mentang mentanglah yang bagi talk sedang 'work from home'. Pukul 6:30 petang pun tak reti reti nak stop.

Angkut laptop bawa masuk kereta. Start enjin kereta dan drive pulang. Bercakap lah kau sorang sorang.



4 comments:

Ujie Othman said...

Kemain lama dia bercakap ya…2 jam.
Takpelah, ada jugak kawan bercakap2 dalam kereta tu 😄

uncle gedek said...

Hahaha! On kamera la... baru real!

aswadz said...

Aku install MS teams kat handphone. Time cuti pun ajak meeting, memang aku on je la, sambil shopping barang dapur. Meeting la hangpa.

iwan said...

@ujie othman : betul, klu buka radio pun dj sekarang banyak cakap juga dari putar lagu :-)

@uncle gedek : jgn buat hal..hehe

@aswadz : jangan leka sgt, nnt meeting dah abis tinggal awak sorg je yg masih tak left... kantoi .. haha